Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Ekman inte intresserad av tvåvägskommunikation

Ulf Ekman skriver i Världen idag att han tycker vi verkar ”slå knut på oss själva för att vara längst framme i kommunikationssamhällets alla innovationer”. Ekman och trosrörelsen har alltid varit långt framme med nya media och alltid varit proffsigare än övriga frikyrkosverige i allt som handlat om teknik.

Men det var på den tiden vi bara pratade om envägskommunikation. Nu när interagerande tekniker utvecklas är inte Ulf Ekman lika intresserad längre. Han förfasar sig över ”bloggosfären och Facebook” och kallar informationen ”ett tjatter utan dess like”. Skall vi gissa att Världen idag blir sist i Sverige med Twingly?


Ekman tycker att nya media är
tjatter utan dess like.

Annat var det med Jesus, enligt Ekman: ”Jesus, som inte ens talade utan ritade i sanden under det att de egenrättfärdiga anklagelserna haglade …” Jag som tyckte bloggandet påminde ganska mycket om ritandet i sanden.

=>

Ämne: Mediekritik

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?