Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Om Anden faller på …

Pingströrelsens årliga predikantvecka präglas av nytänkande i olika former. ”Att våga nå´t nytt” är temat och vi från Aletheia är naturligtvis intresserade av hur Filadelfiaförsamlingen i Stockholms nye föreståndare Niklas Piensoho, skall tackla förnyelsearbetet. Det finns förhoppningarna om en vitalitesering i synen på församlingens roll i det moderna samhället knutna till Niklas. Vi hoppas att han skall infria dessa förhoppningar och önskar honom lycka till! Vitalisering av några hundra pingstpredikanter kan ju låta som en mardröm, men om Anden faller på, och de kan få den uppmuntran, stöd och framförallt den inspiration de saknat så mycket, så kan gänget med pingstpredikanter förändra mer i vårt land än våra största politiska partier tillsammans.

 Hoppas att Niklas förstår det.

Hoppas att pingstpredikanterna förstår det.

=>

Ämne: Aletheia Tankesmedja

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?