Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Aletheias treoenighet talar

Fader Haggaj, sonen Daniel och den helige Andy har haft ett telefonmöte och beslutat stoppa sista videoklippet. Andy har under snart en vecka nu försökt lägga upp en liknande film av bättre kvalité både innehållsmässigt och faktamässigt. Tyvärr blev det tekniska problem och då valdes vad som uppfattades som ett liknande klipp ut. Vi kom snart fram till ungefär samma slutsats som Kalles Kula:

”Tittar man på nästa film som handlar om Beast nr 2 så blir bevisen allt tunnare. Det skulle vara kul att ha svaren i hand. Men jag tror inte att denna video har svaren. Det var för mycket krängande hit och dit av texter för att kunna bevisa det budskap de redan hade”

mvh Andy, Daniel & Haggaj

=>

Ämne: Aletheia Tankesmedja

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?