Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Borde inte Hedin börja jobba på IOGT-NTO?

När jag läste att Sten-Gunnar Hedin tänkte stanna kvar i IOGT-NTO trots det rabalder som varit med den uteslutne Åke Green fick jag en liten tanke. Vore det inte ett bra jobb för Hedin att börja på IOGT-NTO? Och vore det inte bra för IOGT-NTO om de fick in Hedin, då kunde de ju kanske få tillbaka alla de medlemmar de tappat. Och slutligen vore det väl en rätt ok lösning för pingströrelsen. Det är ju inte helt lyckat om Hedin skulle fortsätta på någon nivå under där han befinner sig nu.

Så här finns det en sida med lediga platser på IOGT-NTO Sten-Gunnar! Jag skriver inte detta för att retas utan menar på allvar att det vore en bra lösning för alla tre parter.

=>

Ämne: Övrigt

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?