Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Andy startar eget

Från och med söndagen den 21/9 hittar ni Andy på http://glandberger.net Vår förhoppning är att alla som lärt sig uppskatta Andys ofta genomtänkta bloggposter och andliga skärpa skall hitta dit. Samtidigt vill vi passa på att tacka Andy för en enormt spännande tid tillsammans. 

Vi har onekligen massor av lärdom att ta till oss v.g. att samla tre ”andliga vildar” under samma tak. Vi önskar Andy Guds rikaste välsignelse och hoppas kunna fortsätta lyfta fram Andys bloggposter då de säkerligen ofta kommer handla om ämnen som ligger oss varmt om hjärtat.

MyTwoCents & Haggaj

=>

Ämne: Aletheia Tankesmedja

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?