Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

2 frågor till våra läsare

Vi har under en tid testat två blogg finesser.  Den ena är möjligheten att klicka på ”Lyssna” och få en datoriserad röst att läsa upp bloggposten, istället för att läsa den själv.  Teoretiskt sett bra för synskadade och dem som vill lyssna till en bloggpost medan man arbetar eller gör annat istället för att läsa.  Kan du ta 30 sekunder och låta oss veta om du har nytta av funktionen eller inte skulle sakna den om den togs bort. 

[poll id=”4″]

Nästa läsarfråga är om ni har nytta av de två hjälpmedlen ”Svara” och ”Citera” i slutet av varje kommentar eller om möjligheten bara krånglar till diskussionerna eller uppmuntrar till att ge kommentarerna eget liv och på så sätt komma för långt bort från den ursprungliga bloggposten.

[poll id=”5″]

Tack på förhand.

/Daniel

=>

Ämne: Övrigt

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?