Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Jesus kommer snart!

Uppvuxen i ett kristet hem med ett antal tusen timmars lyssnande på olika predikanter var det få pastorer som fångade min uppmärksamhet under tonåren.  Men, via SKY channel i ett lägenhetsområde i Jönköping dök denna eldiga predikant upp nu och då.  (Jimmy Swaggart) 

Får en tid sedan hittade jag nedan korta klipp upp vid en sökning på YouTube, från sista minuterna av en predikan någon stans i Latinamerika (därav den spanska tolkningen).  Det finns mycket att säga om denne predikants brokiga historia men, avslutan på predikan är lika aktuell nu som då.  De mörka molnen och kraftfulla vinden under predikan blev enormt effektfull och jag kunde inte låta bli att texta predikan och dela med mig här och nu.  JESUS KOMMER SNART!

Varsågod:

=>

Ämne: Ändens tid

Nyckelord:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?