Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Ny förbättrad kommentarsfunktion lanserad på aletheia.se

 

Efter några dagars märkliga beteende i kommentarsfältet där vissa användare plötsligt fick fel användaruppgifter i kommentarsfälten har vi beslutat att uppgradera hela kommentarsfunktionen.   Vi kommer under en tid testa en ny plugin som möjliggör att kommentatorer använder egna inloggningsuppgifter vid kommentarer.   Egna konton som finns tillgängliga är gmail, google+, facebook, twitter, word press, blogger eller en anonym kommentarsfunktion för er som inte har eller vi skaffa konton på någon av ovan tjänster.

Så kommenterar du:

Enklast är att först logga in på ditt facebook konto eller liknande och sedan gå till aletheia.se.   När du ska kommentera klickar du först på ikonen för din inloggning – exempelvis facebook.  Sedan skriver du din kommentar som vanligt och trycker på ”Post Comment” knappen.  Svårare än så är det inte.  Du kan givetvis också välja att logga in på ditt favorit-sociala medie i samband med att du ska skicka en kommentar.    

Kommentera anonymt

Vill du kommentera anonymt skriver du din kommentar som vanligt, utan att välja någon av knapparna brevid texten ”On behalf”.   Gå sedan direkt till ”Post comment” och välj signatur, samt fyll i bokstäverna som visas (detta för att undvika s.k. spam-meddelanden.

Kommenterar du ofta och tycker de extra bokstäverna är jobbiga kan du på tre minuter öppna ett twitterkonto och använda det enligt inledande instruktioner.  Gå då till denna sida:  https://twitter.com/signup

Gamla kommentarer

Gamla kommentarer håller vi på att läsa in i nya systemet.  Med tanke på att vi tagit emot närmare 110 000 kommentarer sedan starten tar det lite tid.

 

Välkommen att ”tycka till”.   Hoppas du ser fördelarna med uppgraderingen och inte låter dig hämmas av nya rutiner 😉

mvh

Aletheia Blogg & Tankesmedja – www.aletheia.se

 

=>

Ämne: Aletheia Tankesmedja, Mediekritik, Pålysning

Nyckelord: , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?