Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Varför var det fel att erkänna Palestina? – Israel ur ett rent profant perspektiv

[OPINION & DEBATT, Gästblogg, Politik,Ekonomi & Samhälle]

I slutet av november så mötte jag min judiske vän Ulf Cahn och en judinna bördig från Ukraina vid namn Karina Hofström. Vi möttes över en bit mat och samtalade bland annat om Sveriges erkännande av Palestina. Istället för att göra ett referat av vårt samtal så låter jag Aletheias läsare ta del av den enkla ljudinspelning jag gjorde.

Ulf Cahn leder sedan många år Förenade Israelinsamlingens arbete i Sverige och är en uppskattad och mycket påläst talare. Karina Hofström är en engagerad debattör i frågor som rör landet Israel. Karina arbetar inom rättsväsendet.

Per Andersson

(Karina ej med på bild då medgivande inte finns vid publiceringstillfället,  Per Andresson t.h. på stillbilden i intervju, Red. anm.)

=>

Ämne: Gästblogg, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle

Nyckelord: ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?