Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Före detta muslim talar om Islams skrämmande trosgrund

[TRADITION & TEOLOGI] Missa inte föreläsningen över 20 000 redan sett!

Mona Walter är en Somalisk kvinna som växte upp med den Islamska läran. Men hon började tidigt ifrågasätta budskapet i Koranen om att icke muslimer ska dödas, våldtas m.m. Många muslimer och okunniga icke-muslimer försöker idag bortförklara de svåra passagen i Koranen och dess noter.
Faktum kvarstår; dessa verser står där och tillämpas av många muslimer idag. Jesus lära är en helt annan. Han lär; älska dina fiender, bed för dem som förföljer dig , detta är hans budskap. Se detta intressanta och skrämmande föredrag om Islam. Samtidigt ett rörande vittnesbörd om Mona Walters möte med den sanna fridsfursten, Jesus Kristus.
Nu lever Mona med skyddad identitet eftersom hon hotas till livet av muslimer. Det är hög tid västvärlden vaknar upp inför det faktum av att Islam inte är den fredens religion så många hävdar. Sprid denna video till så många som möjligt. Bed om beskydd för Mona Walters som måste anses som en av vår tids hjältinnor som mot alla odds vågar tala i klartext, med livet som insats.
Hon har utmanat Sveriges imamer att ta en öppen debatt i TV eller radio kring vad Islam faktiskt lär kring en sann muslims relation till icke-muslimer. Ingen har i skrivande stund vågat anta utmaningen. Ingen! Över 20 000 har dock lyssnat till hennes modiga föredrag och tittarskaran växer dagligen.
Ännu en gång; Mona är en sann hjältinna och ett föredöme för män och kvinnor över hela världen. Tack Mona för ditt mod. Jag är djupt berörd.
Daniel ”My Two Cents” F orslund
Relaterat:
För dig som vill fördjupa dig i detta ämne – Sanningen om Muhammed
Ur tidningen Dagens artikel om Mona:

Hon är en av få svensk-somalier som vågar stå för sin kristna tro offentligt. Mona Walter menar att det är viktigt att kristna somalier blir synliga. – Det är klart att jag är rädd ibland, men frihet kostar, säger hon.  [Läs hela artikeln här]

=>

Ämne: TRADITION & TEOLOGI

Nyckelord: , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?