Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

De bibliska hösthögtiderna och ändens tid – Del 1 & 2

TRADITION & TEOLOGI, Andakt / Predikan, Ändens tid, Våra [Hebreiska rötter]  Basunhögtiden, Försoningsdagen och Lövhyddohögtidens profetiska innebörd av Mark Biltz från ElShaddai Ministries, Tacoma, USA

MISSA INTE!

 

[Beställ mer undervisning av Mark Biltz på DVD här]

=>

Ämne: Andakt / Predikan, Ändens tid, TRADITION & TEOLOGI, Våra Hebreiska rötter

Nyckelord: , , , ,

  • Pingback: Konkreta råd inför kommande börskrasch och sociala oroligheter | Aletheia — Blogg & Tankesmedja()

  • Klaatu

    Måste bara slänga in en reflektion så här långt efter att diskussionerna om blodmånarna svalnat. Själv var jag skeptisk då det begav sig men i eftertid kan det se ut som det låg en viss sanning i detta. Lägg märke till vad som skedde nästan samma månad: de stora flyktingströmmarna vällde in till Europa från Syrien. Det ledde indirekt till att mer extrema högerpartier i Europa fick ökat stöd, Brexit, ökad segregation och i slutändan står EU nära ett sammanbrott. Så visst signalerade blodmånarna en ny ordning i världen. Och vart detta ska sluta har vi ingen aning om – än så länge.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?