Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Intervjusamtal med Peter Ljunggren

Under den vecka jag var i Toronto hos Peter Ljunggren hann jag med att spela in ett intervjusamtal med honom. Just denna dag hade Peter och hans medarbetare spelat in fem olika tv-program som skulle sändas på tv i både Canada och Pakistan. Jag hade varit med i kulisserna för att se hur de arbetade både framför och bakom kameran, samt att jag satt och kikade på mina egna frågor.

Dock hade jag själv tänkt göra en relativt enkel intervju med min mobiltelefon, så när Peter kom och hämtade mig på sitt kontor och sade att studion var riggad för svenska, trodde jag verkligen inte att han ställde hela sitt tv-team till förfogande.

Jag vill poängtera att Peter inte fick läsa frågorna på förhand.

Det var bara att gilla läget och försöka få samtalet att flyta, men med en evangelist på den andra sidan av bordet som kan kommunikation ut och in, var det ingen enkel uppgift. Jag kallar detta för ett intervjusamtal, för som en del kommer märka är det ingen kritisk och granskande intervju. På sikt kommer vi att göra en till intervju, och jag har en förhoppning att dyka lite djupare ner i ämnen som beror teologi då.

Jag återkommer i god till till er läsare som vill bidra med frågor som skulle kunna vara aktuella att ställa i en uppföljare.

Andréas Glandberger

=>

Ämne: Aletheia Webb-TV

Nyckelord: , , , , , , , , , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?