Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Tommy Dahlman brutalt nedslagen och rånad

Tommy Dahlman rånad

Skärmdump Inblick

[Nyheter – Inrikes]

I ett blogginlägg under onsdagskvällen berättade författaren, debattören och skribenten Tommy Dahlman om hur han blev brutalt nedslagen och rånad i en mindre stad i Sverige tisdag kväll.

”[…] när jag skulle gå över gatan kommer två män fram till mig och blockerar vägen. I samma stund ser jag i högra ögonvrån två andra män och ett kraftigt slag träffade nacken så att jag for omkull. Blixtsnabbt rycker dessa männen till sig min plånbok, IPad och mobiltelefon. När jag tittar upp ser jag fotsulorna på alla fyra som hastigt försvinner runt hörnet vid nästa kvarter.”

Tommy Dahlman verkar märkbart präglad av händelsen och skriver att han inte vet hur händelsen kommer påverka hans fortsatta arbete. Vi på redaktionen uppmanar till förbön för Tommy och hans familj och ber om ett raskt tillfrisknande.

/Redaktionen Aletheia Blogg & Tankesmedja
Logga-Aletheia

=>

Ämne: INRIKES, NYHETER

Nyckelord: , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?