Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Exil-Palestiniers chockerande uttalande: ”Jordanien är vårt land, inte Israel”

Efter en *föreläsning i Västerås fick jag en möjlighet att göra en spontan intervju med denna spännande personlighet. Dr Mudar Zahran lever i exil och är ledare för en skuggregering i Jordanien som en dag hoppas ge Palestinier i Jordanien fulla medborgerliga rättigheter.

Hans uppfattningar om konflikten i Israel är så kontroversiella att han fick beskydd av Säpo under sin vistelse i Sverige och Stockholms Universitet avbokade hans föreläsning. Han ger en av Mellanösterns svåraste konflikter ett för många helt nytt perspektiv. Missa inte denna intressanta intervju.

Daniel ”My Two Cents” F orslund

*Inspelad 2014

=>

Ämne: Aletheia Tankesmedja, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle

Nyckelord:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?