Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

WikiLeaks samt en rad källor bekräftar UFO:n & utomjordingar

aliens3

Första delen av ’Konspirationsteorier i bibelns ljus’. Ett ämne som aldrig intresserat mig personligen, men som plötsligt blivit aktuellt i år – Besök från andra planeter. Flera källor, oberoende av varandra, förefaller bekräfta det många av oss anser vara science fiction. Nämligen att vi inte bara står inför ett, eller flera besök av ETI (Extraterrestrial Intelligence) utan faktiskt haft flera besök redan, under flera decennier…

Listan kan göras hur lång som helst. Ovanpå detta har en rad inspelningar av främmande farkoster och varelser fullkomligt översvämmat YouTube.

En högst intressant detalj är Katolska Kyrkans märkliga förberedande inför kontakt med ETI som orsakade en del förvåning för några år sedan. Vatikanens representant menar att i det fall vi får besök av ETI (utomjordingar) skall de ses ’som bröder’ och att de troligtvis inte varit med om syndafallet och därmed är ’fria från arvssynd och i full harmoni med deras skapare’

I övrigt är det få som känner till att Vatikanen sedan länge sponsrat ett observatorium i Arizona, vars syfte är att kommunicera med ETI. Mer om observatoriet här, vars teleskop har smeknamnet Lucifer.

Vad är då syftet med denna post? Att drifta om sanningshalten i dessa olika märkliga vittnesbörd och hela iden om utomjordingar i sig? Nej, faktiskt inte.

Tanken är att i det fall uppgifterna stämmer, definiera vad dessa varelser i så fall är utifrån Guds Ord.

Jag är alltså inte ute efter att övertyga någon om UFO och ETI, utan resonera kring samtliga rapporter utifrån ett biblisk perspektiv.  I det att Vatikanen redan på förhand deklarerat eventuella besökare som ’syndfria’ och ’bröder’ vore det ju högst olyckligt om dess representanter misstagit sig.

  • Kan det röras sig om fallna änglar?
  • Kan det handla om Uppenbarelseboken 9?
  • Kan detta vara en del av en förförelse av stora mått eller ska vi tillsammans med Vatikanen välkomna eventuella besökare som ’syndfria’?

Debatten är härmed startad.  Jag har enbart ställt några frågor kring några högst märkliga uppgifter. Min förhoppning är att du som läsare kan delta i svaren kring ETI ur ett bibliskt perspektiv.

 

Daniel ’My Two Cents’ F orslund

=>

Ämne: Konspirationsteorier i bibelns ljus, Mediebevakning, NYHETER, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle

Nyckelord: , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?