Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

EXTRA: Massiv ’tyst’ revolution mot Clintons korruption inledd den 1/11

hillary-in-jail-in-orange-garb

EXTRA: Ett klipp av den för många okände Steve Pieczenik sprids denna vecka som en löpeld i sociala medier i USA. Klippet som släpptes i tisdags innehåller nyheten om att en tyst revolution inletts av 15 olika amerikanska myndigheter för att sätta stopp för korruption och brottslighet på högsta nivå.

Steve Pieczenik är inte vilken konspirationsteoretiker som helst på nätet, och därmed värd att tas på allvar. Steve Pieczenik har jobbat som ’Deputy Assistant Secretary of State’ under Henry Kissinger, Cyrus Vance och James Baker. Hans expertis är bland annat utrikespolitik, internationell krishantering och psykologisk krigföring. Han har även tjänat under flera presidenter såsom Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan och George H.W. Bush som ’deputy assistant secretary’.

Det korta klippet förklarar varför FBI-chefen James Comey bröt mot FBI’s tidigare riktlinjer och offentliggjorde att en ny förundersökning kopplad till Hillary Clinton inletts mitt under amerikansk valkampanj. Något som fått den demokratiska valkampanjen att gå i taket.

Pieczenik förklarar hur en massiv korruption kopplad till allt i från Vita Huset, CIA och FBI nu kräver ett agerande aldrig tidigare utövad av amerikanska myndigheter. Den som följt alla WikiLeak-läckor under senaste veckorna vet att mutor, jäv och korruption i både Clinton och Obamas led satt USA’s rättssäkerhet ur spel. Nyheter som kanske inte riktigt når fram i våra Clintonvänliga medier i Sverige.

Det står nu klart att Clinton Foundation (även registrerad stiftelse i Sverige) tagit emot hundratals miljoner dollar i bidrag från länder som Marocko, Saudiarabien och otaliga skumma lobbyister runt om i världen. Bidragen var ofta maskerade som talararvoden till Bill Clinton, medan allt pekar på att bidragsgivare i sin tur fick favör av Hillary under tiden som ’Secretary of State’ i en rad utrikespolitiska frågor.

Pieczenik förklarar att USA, inte Ryssland, försett WikiLeaks-grundaren Assange med en stadig ström epostkopior för att avslöja en korruptionshärva som får Nixons Watergate att likna en bagatell.

Vidare menar Pieczenik att det rör sig om en ’revolution i det tysta’ utan vapen eller blodsutgjutelse. En ’motkupp’ för att rensa upp korruption och återställa Vita Husets och USA’s heder. Enligt Pieczenik är tillvägagångssättet nytt och revolutionerande, men absolut nödvändigt p.g.a. dess omfattning. 15 olika myndigheter samarbetar inofficiellt med att stoppa familjen Clintons brottsliga verksamhet och samtidigt minimera Obamas möjligheter att använda sin rättighet som president att benåda Hillary och Bill Clinton innan han lämnar Vita Huset.

Om uppgifterna stämmer förklarar det bland annat varför Obama spenderat flera veckor att kampanja för Hillary Clinton. Något ingen tidigare president gjort så aktivt. Enligt en i raden läckor sista tiden, framkommer det att Obama själv och stora delar av hans stab använt sig av privata epost-konton för att direkt kringgå amerikanska kommunikationslagar för högsta ledningen.

FBI tog nyligen död på demokraternas envisa påstående att Donald Trump har hemliga kopplingar till president Putin.

Presidentvalet är nu inne på sista veckan och avspeglar i min mening den mest skandalösa valkampanjen i amerikansk historia. Den ena spektakulära uppgiften efter den andra kring korruption, jäv och mutor i Clintons led avlöser varandra via bland annat WikiLeaks. En bråkdel av dessa publiceras av de stora nyhetsbyråerna med sina starka kopplingar till demokraterna. Ännu färre tycks intressera svenska medier, vars journalister för länge sedan slutat analysera själva och mestadels kopierar och klistrar från CNN.

Stämmer uppgifterna Steve Pieczenik förmedlar kommer USA att skakas i grunden. Allt givetvis beroende på vilka krafter i ’den tysta revolutionen’ som lyckas få övertaget. Den som lever får se, men våra läsare förtjänar en liten summering på svenska i alla fall.

Daniel ’My Two Cents’ F orslund

 

Relaterat:

Glenn Beck: Trump Headed To Big Victory As FBI Investigation Sinks Clinton

Hillary Clinton’s Campaign Complains Of ‘Bad’ Polls After Donald Trump Takes Lead

New Poll Shows Trump Gaining Ground With Undecided Voters

CLINTON, STATE DEPT IN CAHOOTS? Leak shows campaign coordinated with officials before email revelation

=>

Ämne: NYHETER, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle, UTRIKES

Nyckelord: , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?