Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

EXTRA: Massiv ‘tyst’ revolution mot Clintons korruption inledd den 1/11

hillary-in-jail-in-orange-garb

EXTRA: Ett klipp av den för många okände Steve Pieczenik sprids denna vecka som en löpeld i sociala medier i USA. Klippet som släpptes i tisdags innehåller nyheten om att en tyst revolution inletts av 15 olika amerikanska myndigheter för att sätta stopp för korruption och brottslighet på högsta nivå.

Steve Pieczenik är inte vilken konspirationsteoretiker som helst på nätet, och därmed värd att tas på allvar. Steve Pieczenik har jobbat som ‘Deputy Assistant Secretary of State’ under Henry Kissinger, Cyrus Vance och James Baker. Hans expertis är bland annat utrikespolitik, internationell krishantering och psykologisk krigföring. Han har även tjänat under flera presidenter såsom Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan och George H.W. Bush som ‘deputy assistant secretary’.

Det korta klippet förklarar varför FBI-chefen James Comey bröt mot FBI’s tidigare riktlinjer och offentliggjorde att en ny förundersökning kopplad till Hillary Clinton inletts mitt under amerikansk valkampanj. Något som fått den demokratiska valkampanjen att gå i taket.

Pieczenik förklarar hur en massiv korruption kopplad till allt i från Vita Huset, CIA och FBI nu kräver ett agerande aldrig tidigare utövad av amerikanska myndigheter. Den som följt alla WikiLeak-läckor under senaste veckorna vet att mutor, jäv och korruption i både Clinton och Obamas led satt USA’s rättssäkerhet ur spel. Nyheter som kanske inte riktigt når fram i våra Clintonvänliga medier i Sverige.

Det står nu klart att Clinton Foundation (även registrerad stiftelse i Sverige) tagit emot hundratals miljoner dollar i bidrag från länder som Marocko, Saudiarabien och otaliga skumma lobbyister runt om i världen. Bidragen var ofta maskerade som talararvoden till Bill Clinton, medan allt pekar på att bidragsgivare i sin tur fick favör av Hillary under tiden som ‘Secretary of State’ i en rad utrikespolitiska frågor.

Pieczenik förklarar att USA, inte Ryssland, försett WikiLeaks-grundaren Assange med en stadig ström epostkopior för att avslöja en korruptionshärva som får Nixons Watergate att likna en bagatell.

Vidare menar Pieczenik att det rör sig om en ‘revolution i det tysta’ utan vapen eller blodsutgjutelse. En ‘motkupp’ för att rensa upp korruption och återställa Vita Husets och USA’s heder. Enligt Pieczenik är tillvägagångssättet nytt och revolutionerande, men absolut nödvändigt p.g.a. dess omfattning. 15 olika myndigheter samarbetar inofficiellt med att stoppa familjen Clintons brottsliga verksamhet och samtidigt minimera Obamas möjligheter att använda sin rättighet som president att benåda Hillary och Bill Clinton innan han lämnar Vita Huset.

Om uppgifterna stämmer förklarar det bland annat varför Obama spenderat flera veckor att kampanja för Hillary Clinton. Något ingen tidigare president gjort så aktivt. Enligt en i raden läckor sista tiden, framkommer det att Obama själv och stora delar av hans stab använt sig av privata epost-konton för att direkt kringgå amerikanska kommunikationslagar för högsta ledningen.

FBI tog nyligen död på demokraternas envisa påstående att Donald Trump har hemliga kopplingar till president Putin.

Presidentvalet är nu inne på sista veckan och avspeglar i min mening den mest skandalösa valkampanjen i amerikansk historia. Den ena spektakulära uppgiften efter den andra kring korruption, jäv och mutor i Clintons led avlöser varandra via bland annat WikiLeaks. En bråkdel av dessa publiceras av de stora nyhetsbyråerna med sina starka kopplingar till demokraterna. Ännu färre tycks intressera svenska medier, vars journalister för länge sedan slutat analysera själva och mestadels kopierar och klistrar från CNN.

Stämmer uppgifterna Steve Pieczenik förmedlar kommer USA att skakas i grunden. Allt givetvis beroende på vilka krafter i ‘den tysta revolutionen’ som lyckas få övertaget. Den som lever får se, men våra läsare förtjänar en liten summering på svenska i alla fall.

Daniel ‘My Two Cents’ F orslund

 

Relaterat:

Glenn Beck: Trump Headed To Big Victory As FBI Investigation Sinks Clinton

Hillary Clinton’s Campaign Complains Of ‘Bad’ Polls After Donald Trump Takes Lead

New Poll Shows Trump Gaining Ground With Undecided Voters

CLINTON, STATE DEPT IN CAHOOTS? Leak shows campaign coordinated with officials before email revelation

=>

Ämne: NYHETER, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle, UTRIKES

Nyckelord: , , , ,

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Vänner, denna post är inget skämt. En källa i FBI säger nu att de troligtvis kommer landa i att åtal väcks mot bl.a. Hillary:
  http://m.hannity.com/articles/hanpr-election-493995/report-indictment-likely-in-fbi-clinton-15266166/

 • MyTwoCents – aletheia.se

  http://www.realclearpolitics.com/video/2016/11/02/fbi_sources_tell_fox_news_indictment_likely_in_clinton_foundation_case.html

  1. The Clinton Foundation investigation is far more expansive than anybody has reported so far and has been going on for more than a year.

  2. The laptops of Clinton aides Cherryl Mills and Heather Samuelson have not been destroyed, and agents are currently combing through them. The investigation has interviewed several people twice, and plans to interview some for a third time.

  3. Agents have found emails believed to have originated on Hillary Clinton’s secret server on Anthony Weiner’s laptop. They say the emails are not duplicates and could potentially be classified in nature.

  4. Sources within the FBI have told him that an indictment is ”likely” in the case of pay-for-play at the Clinton Foundation, ”barring some obstruction in some way” from the Justice Department.

  5. FBI sources say with 99% accuracy that Hillary Clinton’s server has been hacked by at least five foreign intelligence agencies, and that information had been taken from it.

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Donald Trump Rally Breaks Elton John’s Attendance Record At River City Arena
  http://linkis.com/Wmw5l

 • Björn Hellman

  Följer valet nära, genom vanliga media och alternativmedia, och har samma bild av vad som händer. Bra att du lyfter fram detta Daniel.

  Svenska media för i stort sett fram endast vad DNC-vänliga (korrupta och i majoritet) media i USA rapporterar, och vi får långt ifrån en sann bild oss presenterade genom något svenskt media.

  Jag har inte tidigare sett så tydligt hur media genom att svika sin uppgift kan styra uppfattningen hos en majoritet av människor i ett land i en viss fråga. Det är lite skrämmande. Närmast att jämföra med är förstås opinionen mot Israel i vårt land.

  Det ska bli spännande att se vad som händer. Det verkar finnas tre kandidater, som du antyder. Obama har lagt grund för en globaliseringsvänlig politik han vill se fortsättning på till varje pris – och den står i diametral motsats till Trumps program.

 • Daniel, du vet mycket väl att jag inte sysslar med konspirationsteorier utan faktiskt alltid har tagit avstånd från sådant.

  Därför säger jag frimodigt, utan att rodna, att:

  Den som fastnat i etnocentrisk populism och inte ser att vår värld befinner sig i en andlig strid av episka proportioner kommer att överraskas av den snara som kommer över hela jordens alla inbyggare.

  /Kjell

 • Rune Johansson

  Tack för denna artikel Daniel. Svensk media är helt i händerna på de köpta stora amerikanska mediebolagen. Letar man uppgifter i independent media framträder en helt annan bild av situationen. Det är häpnadsväckande hur Hillary Clinton får fortsätta med ”Clinton Foundation” och sin globalistiska agenda baserad på lögner, maktbegär, girighet och ondska. I normalfallet skulle hon redan varit dömd.

 • Elisabeth

  Helt suveränt,..Tack MTC.. Vad Hillary sysslar med är ju faktiskt landsförräderi som verkar större är Watergate, eftersom både maken Bill och Obama sitter med nävarna i syltburken. Hoppas Trump vinner som kan hejda ‘Den Nya Världsordningen’ några år. Bibliska profetior kommer att uppfyllas, det har inget med populism att göra.

 • JANNEJO

  Clinton Chronicles är en tidigare dokumentär från 90-talet, som visar ända från början hur paret har varit kantade av nedlagda rättegångar och vitmålade garderober, så man undrar hur de kunnat hålla på i trettio år utan att komma inom lås och bom? Filmen visar non stop grova korruptionsskandaler och ”nedtystningar”. Som jag förstår är hålet så djupt och omfattande att det inte går att gräva utan att delar av politiker-Washington får smuts på sig. Det händer ingenting. De verkar stå över lagen.

  Jimmy Savile (BBC pop-programledare nu död) och sexringen inom engelskt etablissemang var i brittisk press för några år sedan och det var ingen konspirationsteori. Så är det så långsökt i detta fall? Pienczenik är en insiderperson med årtionden av kontakter med öppna och ”stängda myndigheter” om man uttrycker det så!

  Farmor Clinton

  Clinton låter som en (#**** piiip#) sjöbuse när kameran är av, vad jag förstått. Kul med en sådan person i presidentposition.

  CNN – Clinton News Network

  R ´n´ B G 1:15 – Good News Network

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Tack Kjell för dina synpunkter. Att vara vaken inför vår omvärld är inte samma sak som att vara etnocentrisk. Ser absolut ingen biblisk konflikt i att värna om sitt land och dess gränser, alt gå emot neo-kommunisternas strategi att bryta ner alla gränser och skapa ett fredsrike utan Kristus….

 • MyTwoCents – aletheia.se

  En liten uppföljare till denna post:

  Kommer Obama vägra släppa ifrån sig Vita Huset?
  http://aletheia.se/2016/11/07/kommer-obama-vagra-slappa-ifran-sig-vita-huset/

 • Allt är nu redo för snaran att aktiveras!

  Den som fastnat i etnocentrisk populism och inte ser att vår värld
  befinner sig i en andlig strid av episka proportioner kommer att
  överraskas av den snara som kommer över hela jordens alla inbyggare.

  Rashat och etnocentricitet har nu vunnit ”demokratisk seger”. På samma sätt som när trettiotalets diktatorer vann sina demokratiska val i Europa.

  President, Congress, House of Representatives, Senate, High Court, Supreme Court, all Republican.

  Grattis! Demokratiskt vald diktatur.

  /Kjell

 • MyTwoCents – aletheia.se
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?