Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Kommer Obama vägra släppa ifrån sig Vita Huset?

146185764851201

[Konspirationsteorier i bibelns ljus]

Det låter som en berättelse ur en Hollywoodfilm. En av de märkligaste förutsägelserna och profetiorna i modern historia; Obama tänker inte lämna ifrån sig Vita Huset i vinter, oavsett valutgången. Framför allt inte om allt skulle peka på att ’jokern i leken’ Donald Trump ser ut att vinna en jordskredsseger i morgon. Farhågan bygger på en rad händelser senaste åren. Kommentarer, toppmöten och tillägg i befogenheter inför ett eventuellt införande av så kallad Martial Law (undantagstillstånd) i USA. Deklaration av ’Martial Law’ innebär att USA över natt ’tillfälligt’ skulle ledas av en liten grupp utvalda, inklusive nuvarande president. En form av ’tillfällig diktatur’ enligt vissa. Kongressledamöter sänds tillbaka till sina hemstater och ledningen för USA ges enorma befogenheter att fatta snabba beslut, frihetsberöva medborgare utan rättegång och givetvis beslagta vapen från de tungt beväpnade amerikanarna.

Vansinnig tanke? Givetvis. Nog räknar de flesta av oss med att amerikanska presidentvalet flyter på som vanligt. Fruktan för konsekvenserna av Martial Law har florerat inom diverse militia-grupper i USA i decennier. Ofta eggar olika grupperingar i USA upp varandra. Rapporter om stora militära övningar inom landet spär på konspirationsteorierna.

Årets amerikanska valrörelse har inte på något vis gjutit olja på vågorna. Nog för att de tidigare valrörelserna varit tuffa. Tuffare än vad vi ’städade’ svenskar är vana vid. Men denna valrörelse är ett fullt krig om ledningen av världens mäktigaste post. Trump förefaller inte ha backning av de mäktiga män som vanligtvis på förhand gett sin ’välsignelse’ till en, eller flera kandidater på båda sidor.  Den råa, vulgära, oborstade Trump har svurit att ’rensa träskmarken’ i Washington. Stoppa neo-kommunisterna som döljer sig bland globalisterna Soros, Rothschild, Rockefellers med flera. Familjerna som sägs sitta på en stor del av världens tillgångar och som med järnhand styr den ena presidenten efter den andra.

Om Trump menar allvar med sina hot att klippa deras inflytande och dessa familjers inflytande verkligen är så stort som vissa hävdar, kan det i så fall inte tillåtas. Under inga omständigheter.

Ja, det hävdar alltså de mest inbitna konspirationsteoretikerna på nätet.

Märklig kommunikation mellan maktens män som läkt sista månaderna häller bensin på elden. Epostläckor har varit så massiva via WikiLeaks att de flesta västerländska journalister tappat greppet om de mutor, jäv och korruption som framkommit. Aldrig tidigare har en sittande president varit så engagerad i en valrörelse som denna. Obama visar tydligt att han har personliga skäl att se till att Hillary Clinton vinner valet. Om en liknande uppgörelse han själv gjorde med Hillary ligger bakom, kommer framtiden visa. Det vill säga att han utlovats en nyckelposition i hennes administration om hon vinner, som hon själv fick när han tog över Vita Huset 2008.

Annat kan mycket väl stå på spel här. Mycket tyder på att Obama själv egentligen är inblandad i bruket av privata epostservrar och brott mot hantering av hemligstämplad information. USA’s sittande president har den märkliga befogenheten att kunna benåda brottslingar. Något president Nixons efterträdare utnyttjade när han benådade Nixon efter Watergate.

Med andra ord kan Obama medan han sitter kvar benåda Hillary och Hillary skulle mycket väl kunna benåda Obama, i det fall FBI i framtiden fäller självaste Obama.

Taget ur luften? Nej. Så fungerar amerikanska lagar, hur märkligt det än låter. Trump i sin tur kommer ’hämnas’ både Obama och fru Clinton om han mot alla odds tar sig till Vita Huset. Mycket står på spel här, utöver alla ’återställare’ vad gäller amerikansk inrikes och utrikespolitik Trump lovat utföra på en rad olika områden.

Oavsett om det blir riktigt så illa i vinter som de allra värsta domedagsprofeterna menar, befinner sig USA i ett märkligt läge. Mycket märkligt för att vara modest i min analys. Jag vågar sätta en slant på att även om det inte slutar med Martial Law, står USA och därmed världen inför ett antal mycket oroliga månader. Kanske flera år. Sociala, politiska och ekonomiska oroligheter väntar oavsett vem som vinner. Märk mina ord!

Jag har följt detta val (som så många andra) mer än något tidigare val i mitt liv. Trump leder stort i twitterföljare, facebookföljare, deltagare på valmöten och antal tittare på live-sändningar sista månaderna. Hans valkampanj är rena politiska väckelsemötena då USA’s arbetarklass går på knäna efter åtta år med Obama. Misslyckade Obamacare, stagnerade löner, massarbetslöshet och hundratusentals arbetsgivare som flyttat utomlands i globalismens kölvatten har piskat upp stämningen. Trump förmedlar bara vreden som redan vuxit över huvudena på nuvarande administration.

Jag har på nära håll, via min frus släkt i Arkansas, följt nedgången i USA ekonomi. Jag har med egna ögon sett hur ’den amerikanska drömmen’ förvandlats till en mardröm. Det är en av många anledningar jag tillhör de marginaliserade 10% av Sveriges befolkning som tror att Trump med alla sina fel och brister vore ett bättre alternativ än Clinton vad gäller USA’s framtid. Det resulterar givetvis i hån, spott och uppfattningen bland en majoritet släkt och vänner att jag förlorat förståndet. Kanske är det så. Att jag nu kryddar intrycket med denna post kommer inte hjälpa mig om jag nu var ute efter att rädda mitt rykte.

Att vara opinionsföljare har dock aldrig varit ’min grej’. Vem har bestämt att man alltid ska hålla sig inom de politiskt korrekta ramarna alla andra följer?

Ni som vågar läsa mina poster vet ju att jag redan förra vintern varnade för ekonomiska och sociala oroligheter i kölvattnet av det så kallade ’Shemitah-året’ enligt den bibliska kalendern. Kanske borde jag lyssnat på min svåger som hela tiden sade att jag var ute ett år för tidigt?

Fantasier, paranoia eller sann profetisk insikt? Att summera lite annat än det som vanligtvis skrivs om i både kristen och sekulär media har ett nyhetsvärde. I alla fall om det görs i förväg och inte i efterhand.

Kommande veckor och månader lär ju tala sitt tydliga språk.

Vad anser du som läser detta? 

Over and Out

Daniel ’My Two Cents’ F orslund

Relaterat:

(CBS News) Sources: U.S. intel warning of possible al Qaeda attacks in U.S. Monday

FBI probing major terror attack ’planned for day before US elections across multiple states’

F.d. Presidentkandidaten Ben Carson undrar hur det går med valet 2016 (från juni i år)

WikiLeaks Bombshell ‘There Is No US Election’

ALERT Obama Does Not Want You To See This Video Martial Law is About to Happen in America WW3

FOX NEWS: (Dec 2015!) Martial Law Confirmation for 2016! (Obama’s plan leaked) Gun Confiscations

PROPHECIES 2016 THERE WILL BE NO USA PRESIDENTIAL ELECTION GLENDA JACKSON OBAMA PRESIDENT 2017 SID R

OBAMA…Will stop the election…2016

Will OBAMA SUSPEND 2016 ELECTION & Become 3rd Term President Under MARTIAL LAW? (Prophetic Message)

REPOSTED JULY 8, 2016 – Another Insider Warns Of Martial Law Before Election! ’NWO Will Do Anything To Stop Donald Trump’ – The Rest Of 2016 May Be ’One Wild Ride’

Bill Holter and Jim Sinclair Get Ready-Crash After Election

Även hemma i Sverige är våra politiker i otakt med befolkningen: Trots att vi får det bättre ökar missmodet

Bilderbergpojken Reinfeldt oroad över Trumpseger

 

=>

Ämne: Konspirationsteorier i bibelns ljus, Mediebevakning, NYHETER, UTRIKES

Nyckelord: , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?