Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Just nu: George Soros-sponsrade vänsterligister på väg att framkalla Martial law?

screen-shot-2015-06-02-at-2-18-14-pm

Under valkampanjen avslöjade Project Veritas med dolda kameror hur Demokraterna var tydligt kopplade till kriminella krafter, sponsrade av bland annat bankmannen och filantropen George Soros. Dessa mörka krafter drar sig inte för att bryta mot allehanda lagar för att uppnå sina mål. Kopplingar ända in i Vita Huset (Se Projekt Veritas programserie) visade hur självaste Hillary Clinton var inblandad i betalda protestaktioner mot Donald Trump för att uppvigla de stora folkmassorna som besökte hans kampanjmöten.

Serien avslöjade även hur väljare i tidigare val slussats mellan flera stater för att begå valfusk och hur nya aktioner diskuterades med dolda kameran rullandes. Genom att Soros stiftelses servrar hackades tidigare i år, uppdagades hur miljardären sponsrar allehanda kriminella vänsteraktivister för att medvetet skapa oro runt om i världen och tjäna hans neo-kommunistiska syften. Aletheia rapporterade i augusti till exempel hur vänsterextrema Stiftelsen Expo anlitats här i Sverige för att skapa oro under valet 2014. Nyheten mörkades totalt av etablerad media, som anlitar samma stiftelse som ’sakkunniga’. De läckta mejlen visar även på möjliga kopplingar till oroligheterna i Ukraina där miljardären har intressen.

Uppmärksamma vittnen till de protester som just nu pågår i USA i kölvattnet på presidentvalets utgång har lyft fram att plakaten är närmast identiska med de som kommit med under dokumentären. Alltså att allt tyder på en välplanerad, organiserad aktion, ännu en gång sponsrad av den enligt många kriminelle affärsmannen Soros.

trump-protest-signs

Med tanke på min post i ämnet Obama och Martial law så sent som i måndags, låt oss hoppas att denna engelska sajt har fel. Att detta är ett falskt alarm.  Jag kan i alla fall inte lämna jobbet idag, utan att rapportera om detta. Den som på djupet studerat hur vänster-anarkister runt om i världen fungerar och agerar, befarar givetvis det värsta. Här i Sverige letar ju både sekulär och kristen media oftast efter ’högerspöken’, så det kan vara på sin plats att sprida information om händelseförloppet ur en annan synvinkel.

Daniel ’My Two Cents’ F orslund

Relaterat:

Aletheia i måndags: Kommer Obama vägra släppa ifrån sig Vita Huset?

BREAKING: Obama Now Considering Martial Law Because Of Mass Riots

It Looks Like George Soros is Funding the Trump Protests Just Like He Funded the Ferguson Riots

BREAKING: OBAMA NOW CONSIDERING MARTIAL LAW BECAUSE OF MASS RIOTS

=>

Ämne: NYHETER, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle, UTRIKES

Nyckelord: , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?