Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Just nu: George Soros-sponsrade vänsterligister på väg att framkalla Martial law?

screen-shot-2015-06-02-at-2-18-14-pm

Under valkampanjen avslöjade Project Veritas med dolda kameror hur Demokraterna var tydligt kopplade till kriminella krafter, sponsrade av bland annat bankmannen och filantropen George Soros. Dessa mörka krafter drar sig inte för att bryta mot allehanda lagar för att uppnå sina mål. Kopplingar ända in i Vita Huset (Se Projekt Veritas programserie) visade hur självaste Hillary Clinton var inblandad i betalda protestaktioner mot Donald Trump för att uppvigla de stora folkmassorna som besökte hans kampanjmöten.

Serien avslöjade även hur väljare i tidigare val slussats mellan flera stater för att begå valfusk och hur nya aktioner diskuterades med dolda kameran rullandes. Genom att Soros stiftelses servrar hackades tidigare i år, uppdagades hur miljardären sponsrar allehanda kriminella vänsteraktivister för att medvetet skapa oro runt om i världen och tjäna hans neo-kommunistiska syften. Aletheia rapporterade i augusti till exempel hur vänsterextrema Stiftelsen Expo anlitats här i Sverige för att skapa oro under valet 2014. Nyheten mörkades totalt av etablerad media, som anlitar samma stiftelse som ’sakkunniga’. De läckta mejlen visar även på möjliga kopplingar till oroligheterna i Ukraina där miljardären har intressen.

Uppmärksamma vittnen till de protester som just nu pågår i USA i kölvattnet på presidentvalets utgång har lyft fram att plakaten är närmast identiska med de som kommit med under dokumentären. Alltså att allt tyder på en välplanerad, organiserad aktion, ännu en gång sponsrad av den enligt många kriminelle affärsmannen Soros.

trump-protest-signs

Med tanke på min post i ämnet Obama och Martial law så sent som i måndags, låt oss hoppas att denna engelska sajt har fel. Att detta är ett falskt alarm.  Jag kan i alla fall inte lämna jobbet idag, utan att rapportera om detta. Den som på djupet studerat hur vänster-anarkister runt om i världen fungerar och agerar, befarar givetvis det värsta. Här i Sverige letar ju både sekulär och kristen media oftast efter ’högerspöken’, så det kan vara på sin plats att sprida information om händelseförloppet ur en annan synvinkel.

Daniel ’My Two Cents’ F orslund

Relaterat:

Aletheia i måndags: Kommer Obama vägra släppa ifrån sig Vita Huset?

BREAKING: Obama Now Considering Martial Law Because Of Mass Riots

It Looks Like George Soros is Funding the Trump Protests Just Like He Funded the Ferguson Riots

BREAKING: OBAMA NOW CONSIDERING MARTIAL LAW BECAUSE OF MASS RIOTS

=>

Ämne: NYHETER, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle, UTRIKES

Nyckelord: , , , ,

 • Björn Hellman

  Inte omöjligt. Det finns tillräckligt många profetiska ord i den riktningen från respekterade profetröster, för att inte ta det på allvar. Jag har själv skrivit om detta med Obama och undantagstillstånd under hösten. Han har ändrat lagen för att göra det möjligt. Det är en kamp om Amerika. Nyckeln heter omvändelse och ödmjukelse under Gud. Mycket skräp har kommit upp till ytan genom Wikileaks, och det skräpet vill in under mattan igen.

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Hoppas, hoppas detta är falskt alarm. Jag menar, Trump är ju redan vald nu. Vet inte vad syftet skulle vara om det inte rör sig om att vända upp och ner på USA som hämnd (försvåra för Trump att lyckas) eller om överlämningen av Vita Huset inte kan ske under sk Martial law. Vet du vad som gäller rent juridiskt?

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Ps, vad är din bloggadress?

 • XIIkobolt

  Syftet kan vara att försöka skapa inbördeskrig. Skulle passa soros och oligarkerna fint. Härska och Söndra. Det blir en lång väntan tills skiftet vid 20januari

 • Micael
 • Micael
 • Janne Olofsson

  Demokrater demonstrerar mot resultatet av demokratiska val (prata om ironi!) – och lovar betala elektorerna för att rösta på Hillary – mot valresultatet (dvs bestickning, brottsligt). Var skulle dessa människor vara under en fascistkupp? De försvarar ju inte demokratin – utan försöker omintetgöra den! Det blir bara knäppare och knäppare!

 • Rune Johansson

  Tack för de orden Janne. Mycket bra skrivet.

 • Janne Olofsson

  Tack Rune! Var man än håller sig på v/h skalan, så går det ju inte att ha ett fritt samhälle där valmöjligheterna kallas rasism och diskriminering.

  Till dem som längtar efter det gränslösa samhället:
  Ja, Gud och Guds ord ”diskriminerar” dig i din synd (LGBT, fri abort, politisk korruption). Och synd är inte frihet, det är slaveri under den. Du bor i ett land i taget och borde tacka för det att det finns lagar där, istället för att ifrågasätta demokratin, när det inte passar dig.

  Jag är inte för NWO, om man säger så! Vet att du inte är det heller, Rune!

 • DirkG

  Soros är troligen ganska livrädd för Trump. Han har blivit utpekad i en utav Trumps valreklamsvideos. Det är inte ofta någon vågar nämna namnet på den lilla grupp människor som styr världen (att göra så brukar komma med en ökänd stämpel som man inte vill bli märkt med.) Trump har gått längre än de flesta i och med det.

 • David Smeds

  Det ser ut som 9-10 bussar. Hur kan man hinna abonnera så mkt transportkapacitet på kort tid? Och om det skulle vara en lokal demonstration så skulle inte abonnerade långfärdsbussar krävas. Lokaltransporter och privata fordon gäller för en lokal befolkning.
  ”Black lives matters” har fått garantier på flera hundra miljoner kronor för flera år framåt.
  Det finns onda krafter som vill dekonstruera den i och för sig bräckliga demokrati vi har.

 • David Smeds

  Soros betalade demonstranterna att gå in Ferguson.

  The Daily Mail har rapporterat att Soros satsar $ 33.000.000 dvs ca 265 miljoner kronor för att finansiera protesterna.

  Soros sades vilja hjälpa medborgarrättsrörelsen. Ford Foundation och Rockefeller Foundation finansierar även detta slag av ”social aktivism.”

  De som vill se Amerika slitas sönder satsar på interna konfliketer.

  Förra sommaren publicerades läckor från Soros organisation att Soros försökt destabllicera Ryssland och även avsätta Putin 2012.

  Putin svarade genom att förbjuda Soros och alla hans organisationer från Ryssland. År 2014 utfärdade Putin en internationell arresteringsorder för Soros.

  Det korrekta åsiktsmonopolet vill att vi ska älska EU, FN, ett USA lett av Hillery och all annan överstatlig globalistiska drömmar.

  Alla som köper detta hatar därför Brexit, Trump och alla som hävdar att Guds tanke är enskilda nationer, som ansvarsfullt utövar klok politik till förmån för sina medborgare.

  Gud har gett oss nationer.

  Apg kap 17 : 26. ”Och han har skapat människosläktets alla folk, alla från en enda stamfader, till att bosätta sig utöver hela jorden; och han har fastställt för dem bestämda tider och utstakat de gränser inom vilka de skola bo ”

  Djävulen vill har globalism, se på Babels torn. Låt oss skapa oss ett globalt rike och få oss ett namn. Dvs vi sätter oss själva i Guds ställe.

  Babylons ande är globalism och har historiskt drivit fram flera försök till världsriken.

  Men Babylon kommer att falla. Många Antekrister finns redan idag med agenda och drömmar om lycka, ekonomi och fred i vår tid.

  ”Jordens kungar, som har bedrivit otukt med henne och levt i lyx, skall gråta och sörja över henne, när de ser röken från den eld som bränner upp henne. 10 Skrämda av hennes plåga står de på avstånd och säger: Ve, ve, du stora stad, Babylon, du mäktiga stad! På en enda timme kom domen över dig. 11 Jordens köpmän gråter och sörjer över henne, eftersom ingen längre köper deras fartygslaster” (Upp kapitel 18)

  NT har ingen dröm om Kingdom-Now eller transformation a la Kjell Sjöberg och efterföljare. MVH

 • David Smeds

  Jag skrev på Stefan Swärds blogg.
  ”David Smeds • om några sekunder

  Stefan Swärd skrev; ”Handelspolitiskt är Trump en katastrof. Han vill verka för att USA ska bli mer självförsörjande, bl.a. när det gäller energi, han vill satsa på en aktiv tullpolitik för att värna om amerikanska jobb m.m. En av den nationalekonomiska forskningens mest självklara sanningar är att handel mellan länder gynnar ekonomisk utveckling, tullar skadar ekonomin. Genomförs det han har hävdat i valrörelsen kommer det att skada både amerikansk och global ekonomi, i synnerhet ett litet exportberoende land som Sverige drabbas. Att jobb flyttar från USA till Kina är ju resultatet av ekonomisk utveckling, det gynnar både USA och Kina.”

  USA kan inte fortsätta med en negativ handelsbalans med flera hundratals miljarder i underskott. Jag vill påminna om Ricardos teori om vad nationer vinner på handel, när man har relativa skillnader i produktionskostnader och resurser.

  Trump måhända formellt väljer att säga upp avtal som utarmar USA. Men han kommer att omförhandla för att båda parter skall få ett positivt utbyte. Mexico har tror jag en lysande framtid.

  Se på lögnerna kring Brexit. EU och UK kommer att fortsätta med handel och samverkan men i annat format. EU bedriver lönsamt handelsutbyte med UK.

  Alla globalister, Kingdom-Now och kristna transformationsdrömmare borde vakna. MVH David

 • Rune Johansson

  ”Djävulen vill har globalism, se på Babels torn. Låt oss skapa oss ett globalt rike och få oss ett namn. Dvs vi sätter oss själva i Guds ställe.” SLUT CITAT

  Så sant, så sant, ett mycket bra inlägg David. Globalisterna är nu skakade men men vi kan vara säkra på att de kommer att slå tillbaks med kraft. Hur åerstår att se.

 • Janne Olofsson

  Alltid fina kommentarer från dig David!

  Precis. Kingdom now är en kristen variant av globalismen – en dröm om guds rike går ihop med världens rike (merger) i en ”NEW AGE of peace and extreme awareness…divine consciousness…world transformation…”

  Kingdom Now tror att världen kan frälsas – utan korset i värsta fall.
  Gud tar oss i frälsningen ur världen, så vi inte döms med den.

 • David Smeds

  Rune Johansson. Jag tror att globalismen och att det fjärde riket kommer att vinna och uppnå enorma framgångar nu i ändens tid. Skökan rider på ett vilddjur. Dvs det religiösa kristna synkretistiska systemet verkar i symbios med det politiska systemet. (i uppenbarelseboken kap 17 kan vi läsa mer).

  I finalen ska Jesus slå sönder globalismen och dess antikristliga system. I Daniels syn kommer en stor sten att lösgöras som slungas mot statyn och krossar allt vad världsrike heter. Ett femte rike träder fram som är Guds eviga rike.

  Vi läser i Daniel 2:44. ”Men i de konungarnas dagar skall himmelens Gud upprätta ett rike som aldrig i evighet skall förstöras och vars makt icke skall bliva överlämnad åt något annat folk. Det skall krossa och göra en ände på alla dessa andra riken, men självt skall det bestå evinnerligen” MVH

 • Rune Johansson

  Vi visste detta under hela den amerikanska presidentvalskampanjen. Mainstreammedia ljög och publicerade falska och felaktiga uppgifter som skulle gynna globalisten Hillary Clinton. I fredags trädde New York Times fram och erkände att de manipulerat sanningen under valrörelsen. Sorgligt nog är det inte enbart en tidning som framfört lögner, både stora TV-bolag och tidningar var lika goda kålsupare. Undra när CNN skall träda fram och erkänna sin partiskhet, sannolikt aldrig. Med om man under valrörelsen tog del av bolagets utbud var det häpnadsväckande hur man konsekvent vinklade till Hillarys fördel. Tyvärr var även svenska medier ute på samma hala is, och djupt beklagligt även public service företaget SVT som köpte samma goja. I den utveckling vi nu ser är ett källkritiskt förhållningssätt viktigare än någonsin.

 • Theos A.V

  Bland annat genom att finansiera dessa kravaller, tror jag (som Soros gör). Det lär bli mycket motvind för Trump.
  Viktigaste frågan är dock inte om det är Trump eller ej utan om vi kristna verkligen ber för honom och detta viktiga land. Gud leder ju ”presidentens” tankar vart han vill, står det i Ordspråksboken. Han räddar genom många eller få. Det spelar ingen roll. Det vet vi ju!

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Lite mer om mannen bakom Hillary Clinton & flera demokrater i USA:

  https://www.youtube.com/watch?v=Njq9HpEfxhE
  https://www.youtube.com/watch?v=p8Ux5b6YM9A
  https://www.youtube.com/watch?v=2Ib6Rc3Jw0o

  Hillary själv försöker inte stoppa anarkisterna som slår sönder bilar i USA och eldar flaggor utan gick nyligen ut med ’stay engaged on every level’ i kampen mot Trump:

  Ca 1:43 min in i klippet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23929148.ab

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Kolera går att bota, däremot inte pesten. Mitt val var därmed inte omöjligt…

 • MyTwoCents – aletheia.se

  Ha ha

 • ”Det skall ske att var och en som är kvar av alla de hednafolk som kom emot Jerusalem skall dra dit upp, år efter år, för att tillbe konungen, Herren Sebaot, och för att fira lövhyddohögtiden. Men om någon av jordens folkstammar inte drar upp till Jerusalem för att tillbe konungen, Herren Sebaot, skall inget regn komma över dem. Om Egyptens folkstam inte drar upp och kommer dit, skall inte heller något regn komma. Detta blir den plåga som Herren skall slå hednafolken med, de som inte drar upp för att fira lövhyddohögtiden. Detta skall vara det straff som drabbar Egypten, ja, det straff som drabbar alla hednafolk som inte drar upp för att fira lövhyddohögtiden.” Sak 14:16-19

  – ”Egyptens folkstam” talas det om. Globalismen har ingen framtid. Tack & Lov!

 • Lars Wärn

  Jag vet inte mycket om vare sig Orban eller Soros men någon som följer tråden kanske tycker att detta är intressant läsning

  ”EU:s ledare och den ungerska miljardären George Soros vill muslimifiera Europa, sa den ungerska premiärministern Viktor Orbán under ett möte i Rumänien. Han kastar skulden på Soros som kontrar med att kalla Ungern för en mafiastat. De två giganterna har deklarerat krig mot varandra, enligt flera medier.”

  http://newsvoice.se/2017/07/25/soros-vill-muslimifiera-europa/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?