Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Häxritual mot Trump – kristna uppmanas att fasta och be!

Otroligt. Trump retar inte bara upp vänstermänniskor runt om i världen utan har även fått häxor att förenas i en ockult besvärjelse. Inte bara över Trump, utan de som stöder honom. Lite kusligt, fast jag vet att ljuset är starkare än mörkret och att min Gud och Hans son Jesus Kristus står över ockultism och mörkrets rike. I Sverige har delar av svensk kristenhet valt att stå med i vänsterdrevet mot USA’s president. Att vi kan ha olika politiska uppfattningar inom kristenheten är ok. Men det som nu sker är inte ok på något vis.

Amerikansk vänster har allt sedan demokraterna förlorade valet börjat samlas i en mörk blandning av feminister, abortförespråkare och satanister. Det finns otaliga klipp på nätet som visar denna typ av manifestationer, bl.a. detta.

Under valkampanjen framkom via wikileaks publiceringar att Hillary Clintons kampanjledare redan engagerat sig i s.k. ’spirit cooking’. (En av många anledningar jag ifrågasatt vissa kristna ledares naiva stöd till Hillary) Spirit Cooking är en ockult tillställning som är maskerad som en konstnärlig utställning där blod, sperma och bröstmjölk blandas i en märklig ritual. (Denna sjuka kvinna besökte nyligen Sverige och Skavlan på SVT)

Det här börjar bli riktigt sjukt och ondskefullt. Du får tycka vad du vill om Donald Trump, men här går en gräns. Som kristen måste vi fråga oss varför satanister och spiritister nu är så engagerade i Trump. Om du kallar dig kristen, bekänner Jesus som Herre i ditt liv och Guds Ord (bibeln) som ditt kompass och ledstjärna är det dags att lägga dina politiska uppfattningar åt sidan och be för Vita Huset. Be för presidentens medarbetare. Be om Gudomligt beskydd för alla parter, inklusive supportrar till Donald Trump, som även de omnämns i den globala ockulta satsningen.

Vi kan väl även be att Gud omvänder spiritister och ockulta personer i månader som kommer eftersom det fungerar så här i den andliga världen: Förbannelser och besvärjelser som läggs på de som står under den Högstes beskydd, faller tillbaka på de som utför dem. Utan omvändelse kommer många av dessa häxor och spiritister annars gå ett fruktansvärt öde till mötes. De är förblindade av hat och ondska och behöver befrielse genom Jesus Kristus, Guds Son.

Jag tillhör de som förutspår en upprepning av Esters bok kommande månader. Har varit försiktigt positiv till nya presidenten, men när mörkrets makter nu mobiliserar sig börjar man ju undra om de som uttalat Jer 45 över USA’s 45:e president får rätt. Denne man skrev en bok ett år innan Trump valdes till president – att Gud kallat honom till detta uppdrag.

Kim Clement (numera hemma hos Herren) profeterade 2007 (!) att Trump skulle bli president. Att han skulle gå in i Vita Huset ’viskandes Hans (Guds Red. Anm.) namn’ men att Gud skulle ta tag i honom sedan och göra honom till en varmt troende och en bönens man. I denna profetia framförs även att presidenten skulle vara hetlevrad.

Saxat från tidningen Världen idag:

Det var på Facebook som häxuppropet mot USA:s president Donald Trump spred sig. Gruppen ”En besvärjelse för att binda Donald Trump och dem som stöder honom” fick i slutet av februari tusentals gillningar och följare.

I inlägget uppmanas människor att delta i en massritual varje midnatt vid den sista månskäran fram till dess att presidenten är avsatt. I en artikel skriven av magikern Michael Hughes ges det förslag på hur ritualen ska gå till. Man ska börja med att tända ett ljus och anropa ”andar av vatten, jord och luft”, ”himmelska värdar” och demoner. Därefter ska man bönfalla dessa att ”binda Donald J. Trump så att hans elaka handlingar misslyckas totalt”.

Bland annat ska man sedan tända eld på ett fotografi av presidenten.

Den första massritualen hölls den 24 februari. Det finns videoklipp som visar hur människor satt utanför Trump Tower och på andra ställen och genomförde ritualen.

Facebooksidan är full av inlägg från människor som lägger upp egna bilder, ger tips till ritualerna eller ställer frågor.

”Jag vill börja med Pence och Bannon. Vilka tillvägagångssätt är bäst?” skriver en person och syftar på vicepresident Mike Pence och chefsstrategen Steve Bannon.

”När är nästa massritual?” frågar en annan.

Men nu möter häxinitiativet motstånd. Bönerörelen ”The Call” uppmanar nämligen till en tre dagar lång fasta för president Trump. [Läs resten av artikeln på Världen idag]

 

Daniel ’My Two Cents’ F orslund

 

Relaterat:

HILLARY CAMPAIGN CHAIRMAN JOHN PODESTA TOOK PART IN SATANIC BLOOD RITUALS AND BLACK MAGIC

New York Post: Witches around the world plot mass spell against Trump

World Net Daily: Witches target Trump with mass occult ritual

=>

Ämne: NYHETER, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle, UTRIKES

Nyckelord: , , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?