Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Wow – Otaliga, rörande vittnesbörd när judar bekänner Yeshua som Ha Mashiach

Wow – Djupt rörande vittnesbörd från judar som upptäckt Jesu (Yeshuas) judiska identitet, syfte och kraft och hur Evangelierna och Nya Testamentet INTE handlar om antisemitism, julafton och påven. Något många judar (inte alla!) fått höra sedan barnsben.

Kyrkans representanter (både katoliker och protestanter) har onekligen gjort ett uruselt jobb att berätta att Jesus inte är en grekisk Messias. Kanske ser vi förebilden kring vad som händer nu med Josef i Egypen, vars bröder inte heller kände igen honom i början? Svårt att inte bli berörd…

Romarbrevet 10:9

Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst.

 

[Se fler klipp här]

 

=>

Ämne: Fokus Israel Webb-TV, Goda nyheter, NYHETER

Nyckelord: , , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?