Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Kommentarsregler

§1 Kommentarerna måste vara tydligt kopplade till ämnet för bloggposten. Har kommentarerna ingen sådan koppling så kan de raderas utan pardon.

§2 Kommentarer som har som huvudsyfte att skapa trafik till annan sida kan raderas utan pardon. Med detta menas sådana kommentarer som har till huvudsyfte att flytta frågan från Aletheia till annan plats. Att länka sin egen sida är inte fel, men syftet med kommentaren skall inte vara denna länk.

§3 Kommentarer som kommenterar kommentar som brutit mot kommentarsreglerna kan raderas.

§4 Kommentarer som har som syfte att förolämpa skribenten kan raderas utan pardon.

§5 Skriv inte för långa kommentarer. Läsvärdheten minskar om det blir för långt.

§6 På bloggposter som är skrivna på svenska så önskar vi helst att ni översätter engelska citat så långt det är möjligt. Om ni själva inte orkar översätta citat, så är de förmodligen inte angelägna för någon annan heller. Undantag kan naturligtvis finnas, men förklara då gärna med några korta ord på svenska vad citatet gäller.

§7 Kommentera endast under ett alias eller namn. Om någon tidigare skrivit under alias och önskar skriva under eget namn, så kontakta bloggpostens författare. Adresser finns högst upp på sidan under respektive namn.

§8 Upprepade brott mot kommentarsreglerna leder till svartlistning.

§9 För att kunna kommentera utan moderering krävs en tidigare godkänd kommentar. Därför publiceras inte din första kommentar omedelbart. Någon från bloggen måste först se den för att kunna godkänna den.

§10 Det är ingen mänsklig rättighet att kommentera här, inte heller ingår det i någon slags yttrandefrihet. Om någon av dina kommentarer inte syns så beror det troligen på att något av villkoren ovan inte uppfyllts.

§11 Vi förbehåller oss rätten att använda (citera delar eller i sin helhet) kommentarer fritt i framtida bloggposter med hänvisning till den som skrivit kommentaren.

§12 ”Smygreklam” i form av organisation- eller företagsnamn som signatur är ej tillåtet.

Sist men inte minst ber vi er filtrera alla kommentarer genom 1 Kor 13!

Övrigt:  Aletheia.se förbehåller oss rätten att skicka nyhetsbrev eller meddelanden till dig som lämnat en eller flera kommentarer på någon av våra poster.  Om du önskar ta bort eller lägga till din e-postadress från vår mailinglista kan du göra det här:

http://aletheia.se/newsletter.htm

 • Pingback: Aletheia — Blogg & Tankesmedja » Bloggarkiv » Följ reglerna på bloggen!()

 • Pingback: Aletheia — Blogg & Tankesmedja » Bloggarkiv » Tack detsamma()

 • Pingback: Aletheia — Blogg & Tankesmedja » Bloggarkiv » 500 salen tillfälligt stängd()

 • Collins James

  Jag är Karin Paul. Jag har ett lån på $ 75000 från en långivare. Jag lovade att hjälpa honom att annonsera sina tjänster till alla som behöver lån. Vänligen kontakta honom om du ens behöver ett lån också. Collins James Financial Company. Kontakta e-postadress: collinsjames420@hotmail.com

 • MyTwoCents – aletheia.se

  ATTN LARS WÄRN:

  Korten på bordet

  Ständiga klagomål nu v.g. din framfart i kommentarsfältet. Jag uppskattar din bibelkunskap (till skillnad från apg29 etc) och dina olika infallsvinklar som ofta bidrar till diskussionen. Men, när du blir trängd tar du fram storsläggan och krossar allt i din väg, provocerar medvetet syskon på vägen som är vana vid lite mjukare tongångar i ’helgade hyddor’..

  Vad göra?

  Ande och sanning hör ihop. D.v.s. i teori kan jag knacka folk i ryggen på ICA-maxi och påpeka att de är på väg till evig fördömelse utan Gud och det är säkert sant. Men, inte andesmort. D.v.s. kanske kan jag förmedla samma budskap på lite olika sätt. Kanske hitta ett sätt genom den helige andes ledning de kan ta det jag säger till sig och omvända sig, om så skulle vara fallet. I vissa fall är det ju vi själva som behöver omvända oss och be Gud om hjälp att inte bilda förhårdnader på våra hjärtan. Men att kalla meningsmotståndare för ormens säd e.t.c. bryter mot våra kommentarsregler och även om vi har högt i taket, finns det ju gränser även på aletheia.

  Jag ber dig vänligen att respektera våra kommentarsregler du finner här. Inget personligt Lars, detta gäller ju alla.
  http://aletheia.se/kommentarsregler/

  Tack på förhand.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial