Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Solen skall vändas i mörker (Uppdaterat!)

Nu publiceras uttalanden från Sanhedrin och den turkiske muslimen Adnan Oktar på Sanhedrins hemsida. Utan att ha hunnit läst allt material, pekar det på en relation mellan muslimer och judar, som syftar att bygga det tredje templet och att skapa fred i regionen.

http://www.thesanhedrin.org/en/index.php/Hachrazah_5769_Tamuz_9

Läs också bloggen Joels Trumpet!

Torsdagen den 23 juni 2009

/Haggaj

Århundadets solförmörkelse har den redan kallats, endast några minuter efter att den inträffat. På onsdagasmorgonen kunde den ses över Indien, sedan över Nepal, Bangladesh, Buthan, Vietnam, Kina och sedan på sina håll över Stilla Havet.

Solförmörkelse över Asien.

Samtidigt som vi ser tecken på himlen så sker det andra saker som starkt talar för att vi lever i ändens tid. Det judiska Sanhedrin har röstat om att återuppbygga templet i samarbete med den muslimske mannen Adnan Oktar. Enligt Sanhedrins hemsida skall omröstningen ha gett sitt bifall åt beslutet. Denna text har nyss publicerats  och finns i skrivande stund på deras sida:

The statement was approved by majority vote. It should be posted shortly. —Binyomin 14:42, 21 July 2009 (EDT)

 hahamlar1
Medlemmar ur Sanhedrin tillsammans med den muslimske Adnan Oktar.

Detta är ett enormt viktigt tecken som måste infrias före det att Jesus kommer tillbaka. Jesus talar själv om den vanhelgade skändligheten som kommer på helig plats:

När ni ser den vanhelgande skändlighet som profeten Daniel har talat om stå på helig plats (må den som läser fatta det rätt), då måste de som bor i Judeen fly upp i bergen. (Matt 24:15-16)

Det citatet av Jesus syftar till en profetia av Daniel:

För en veckas tid kommer han att sluta ett starkt förbund med många. Under en halv vecka avskaffar han både slaktoffer och matoffer. På skändlighetens vingar kommer han som vanhelgar, ända till dess att det fastställda slutet drabbar honom. (Dan 9:27)

Exakt vad som kommer att hända kan vara svårt att avgöra. Men det kommer tecken i himlen strax efter (Matt 24:29) en period av födslovåndor. Då skall Jesus komma tillbaka med makt och härlighet.

En sak att fundera på:

Kan uttrycket i Matt 24:15 på helig plats syfta till Tempelberget som plats betraktat, och den vanhelgade skändligheten innebära ett tempel, som inte har Guds välsignelse? Alltså att det tempel, som byggs ihop med andra religioner, är själva skändligheten? Jag önskar er läsares tankar omkring detta.

/Haggaj

Missa inte Joels Trumpets bloggpost med Islam Onlines intervju med Adnan Oktar:
http://www.joelstrumpet.com/?p=2082#more-2082

Andra länktips:
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bildspecial/artikel_3237065.svd
http://www.dn.se/webbtv/nyheter/tva-miljarder-foljde-solformorkelsen-1.916026

 

=>
20

Ämne: Ändens tid

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?