Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Hooked On The Truth

Michael G Helders, John Nilsson och Andy Glandberger har alla tre lagt ut nedan YouTube klipp. Ändå har jag lyckats missa det, fram till idag när jag var inne och kikade på Polaritet, politik och Religion.

Aviad Cohen är en ung Jude som kommit till tro på Yeshua. Jag tror Yeshua Messias gläds lika mycket åt varje man och kvinna, oavsett bakgrund, som kommer till tro på Vägen, Sanningen och Livet: Den man vi i västvärlden kallar Jesus Kristus. Men, ändå så blir man lite extra upprymd när en ung Judisk man rappar med nedan textinnehåll:       

Saxat ur Aviad Cohens YouTube klipp:

”Many people get angry at me. Why? I have peace…

If you open The Book, maybe you´ll see, that Jesus is for you and me…

…I came, I saw, I opened up The Book. Now look at me, I’m hooked on The Jew…

…What about Zechariah 12:10. What about Psalm 22. Whatabout Isaiah 53?…

…Oh, rabbi, please don’t tell me thats not true..

…I’ven seen it. I’ve felt it. I know it. What are you gonna do? – I’m just trying to be true, Jew…

…I took my pride and threw it out the window. I’m seeing God. I really want to know you for real…

…I opened up Mathew and I opened up John and I said; – What?, This is so Jewish. How could I have been so wrong?.. 

…You’ve got to open up That Book.

And I will pour upon the house of David, and upon the inhabitants of Jerusalem, the spirit of grace and of supplications: and they shall look upon me whom they have pierced, and they shall mourn for him, as one mourneth for his only son, and shall be in bitterness for him, as one that is in bitterness for his firstborn.  (Zech 12:10)

Du kanske inte gillar Rap-musik men, lyssna till hans text. Den är en liten, liten, försmak på vad som kommer hända när Guds egendomsfolk upptäcker vem det var som hängde på korset/pålen för drygt 2000 år sedan, och den världsvida väckelse som kommer att följa när slöjan faller!

mvh MyTwoCents / Daniel

Mer om artisten här: http://jdfk-kefas.blogspot.com/2009/10/aviad-cohen-addresses-modern-day.html

 

=>
20

Ämne: Kultur & Nöje

Nyckelord: , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?