Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Veckans bibelstudium 2010-04-18 29&30A

OBS DUBBELNUMMER DENNA VECKA!!!

1.) Klicka här för att gå vidare till veckans bibelstudium

2.) Klicka här för att gå vidare till veckans bibelstudium

Gratisprogrammet Adobe reader krävs för att öppna dokumentet. Har du inte detta program kan du ladda ner det här: http://get.adobe.com/se/reader/

Varsågod; Veckans bibelstudium för dig som är intresserad av att fördjupa dina kunskaper i Guds Ord.  Jag har själv tagit del av materialet en tid nu och vill dela med mig till Aletheias läsare.  

Under mina år på nätet har jag upptäckt att vi har en hunger i Sverige efter Guds Ord. Många saknar idag församlingsgemenskap och andra har det men, vill ändå komplettera den undervisning som ges i hemförsamlingen med annan undervisning.     

Undervisningen ges ut av föreningen Shabbat Shalom i Borås.  Materialet är översatt från First fruits of Zion.      

Mersmak?

Du kan också få ”Shabbat Shalom” hemsänd i din brevlåda helt utan kostnad. Utöver kommentarerna till veckans textavsnitt kan du bland annat läsa en aktuell artikel…  Önskar du ett provnummer eller regelbunden prenumeration? Skicka ett mejl med namn, adress och telefonnummer till daniel.forslund@clubtele.se, så kommer intressant läsning i din brevlåda om några dagar! Vänligen meddela om du vill prenumerera mot en frivillig gåva eller bara beställa ett gratis provex.

mvh

MyTwoCents / Daniel

P.s.

1.)   Veckans bibelstudie publiceras veckovis på söndagar.

2.) I dessa poster kommer endast kommentarer kring innehållet av bibelstudiet att tillåtas. Samtal kring annat hänvisas till 500-salen och irrelevanta kommentarer kan komma att plockas bort utan förvarning.

=>
20

Ämne: Våra Hebreiska rötter, Veckans Bibelstudium

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?