Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Stort intresse för Ulf Ekmans fascination av förre påven och Maria-kulten

Klippet där katolska lekmannen Patti Mansfield bekräftar Ulf Ekmans fascination av förre påven och jungfru Maria har setts av närmare 2 200 personer.  Ändå låg ”varvräknaren” nere i ca en dag när spelningarna var som tätast. Klippet följde vår post med bilder från paret Ekmans, åtminstone från en katolsk synvinkel, nya beskyddande madonna i trädgården, som också orsakade rekord-hög trafik under ca en veckas tid.

 –

Dock ligger klippet från 80 talet där Ekman river ner större delen av kören steget för med över 14 000 tittare. Klippet har i och för sig legat ute sedan 2007: 

Benny Hinn har också rivit ner sin kör, men då skedde det på ett antal meters avstånd utan fysisk handpåläggning.  Se ca 12 sekunder in i klippet.  T.o.m. en Benny Hinn skeptiker som jag har lite svårt att (bort)förklara detta.

Over and out

MyTwoCents

=>
20

Ämne: Mediekritik, TRADITION & TEOLOGI, Villoläror

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?