Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Intervju med Bill Cloud

Ett par dagar innan Bill Cloud med familj återvände till Tennessee fick vi tillfälle att spela in en intervju med Bill Cloud.  I intervjun delar Bill med sig av sina intryck av Sverige, barnsjukdomar inom den så kallade hebreiska rörelsen i USA och varför alternativa synsätt på vem antikrist är, upprör så många.  Jag passade även på att fråga Bill om nät-anklagelsen att han skulle vara involverad i kabbalism (judisk mystik) och mycket annat.

Som jag nämner inledningsvis har Bill inte fått några frågor på förhand och intervjun spelas upp i sin helhet (inget är bortklippt!).

Jag instämmer givetvis i Alias summering för någon vecka sedan, det vill säga, jag hade redan höga förväntningar på undervisningen då jag ”tjuvlyssnat” en del på undervisningen via DVD:er, men kom fram till att de sex undervisningspassen under helgens möten överträffade dessa förväntningar.

Har du inte lyssnat till förra söndagens predikan i Skogakyrkan, Kungsängen kan du göra det här: http://aletheia.se/2011/01/05/bill-cloud-om-laodicea-och-filadelfia/

Vill du beställa hela konferensen på DVD gör du det här: http://www.elshaddai.se/?page_id=6#ecwid:category=0&mode=product&product=2157369

mvh

MyTwoCents / Daniel F.

=>
20

Ämne: TRADITION & TEOLOGI, Våra Hebreiska rötter

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?