Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Carola böjer knä inför den politiska korrektheten?

Från att frimodigt proklamera att homosexuella kan övervinna sin läggning med förbön, tycks Carola Häggkvist numera böja knä inför den rådande politiska (och snart religiösa?) korrektheten v.g. HBT rörelsen i Sverige.

Så skriver en läsare via mail idag;

En svår fråga (eller lätt?) som Carola (medlem i Hillsong Stockholm) uppenbarligen inte verkar ha något problem med, utan har nu firat ”kärleken” genom uppträdande och samvaro.  Niclas Piensho gav som bekant en fingervisning i sitt bibelstudium på Nyhem i början på sommaren om vad en progressiv och generös tro är kapabel till;  nämligen att välsigna. Carola tycks gå i denna riktning.

 

Carolas egen blogg: http://blogg.mama.nu/carola/2013/08/01/fest-ikvall-med-engfors-co/

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article17230122.ab

http://www.expressen.se/noje/carola-sa-fantastiskt-att-fa-visa-min-karlek/

MTC: Kristenheten har givetvis en delvis förtjänt stämpel på sig att avsky HBT-människor.  I det att vi felat bör vi göra bättring.  Om svaret är att använda sitt ”varumärke” och kändisskap på nedan scen blir dagens fråga.  Personligen anser jag den inte särskilt svår, men jag ställer bara frågan och låter er läsare svara.  /Daniel

 

 

Tack Magnus för tipset (du vet vem du är – skippar efternamn)

=>
20

Ämne: Kultur & Nöje, Mediekritik

Nyckelord: , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?