Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Niklas Piensoho talar ut

[Aletheia Webb-TV, TRADITION & TEOLOGI, Ledarskap] Pastor Niklas Piensoho UNCUT. Intervjuer resulterar ofta i att fragment av den intervjuades hjärta framkommer. Under närmare en timma träder Andreas Glandberger (Aletheia Blogg & Tankesmedja) tillbaka och låter föreståndaren för Filadelfia i Stockholm, Niklas Piensoho, tömma sitt hjärta i de frågor som diskuterats i kristen media och bloggvärlden sista halvåret. Dopfrågan, brustna par-relationer i församlingen, vem får bli medlem, hantering av synd, nåd, uteslutande och inneslutande.

Många frågetecken reds ut, några tillkommer säkert. Samtalet är ärligt, naket, utgivande och oklippt! D.v.s. samtalet presenteras i sin helhet med syftet att vare sig skönmåla eller förvränga det som låg på Pastor Piensoho hjärta denna decemberkväll. (2013-12-11)

För den som är intresserad av dessa frågor, är detta ett stycke levande kyrkohistoria i all enkelhet.

 

Varsågod:  Aletheia.se presenterar – Niklas Piensoho uncut

Övriga ledarskapsdebatter på dagen.se just nu 1) 2) 3) 4) 5)

=>
20

Ämne: Aletheia Tankesmedja, Aletheia Webb-TV, Kristendomens historia, Ledarskap, TRADITION & TEOLOGI

Nyckelord: , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?