Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Rädda Sverige, avsätt regeringen!

[OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle]

Mattias Karlsson & Oscar Sjöstedt (SD) förklarar ingående varför de fäller Lofvens budget idag. (Presskonferens 2014-12-02)

Föga förvånande har nu SD deklarerat att de kommer fälla de röd-grönas budget idag. Beskedet kom under en presskonferens i går eftermiddag, efter en lång utläggning kring SD’s egen ekonomiska politik. Sveriges politiska landskap förvandlades på några minuter till ett hönshus. Såsom en av många med ett växande förakt för svensk politik var det svårt att inte njuta lite av den uppkomna situationen.

Svensk politik har ju varit förhållandevis intetsägande sedan Olof Palme, Gösta Bohman och de gamla politikernas bortgång. SD’s avvikande från praxis var lite som att få in en italiensk maträtt på kvarterskrogen där endast svensk husmanskost serverats under några år.

I skrivande stund går statsvetare och analytiker på högvarv i att sia framtiden. Om det politiska kaos som uppstått slutar med nyval eller att något av allianspartierna hoppar i säng med Löfven får framtiden visa. Men den som grävt det allra minsta i Löfvens budget och följt regeringens omogna agerande sedan valet borde inte vara rädd för att bli av med denna typ av styre i Sverige.  Faktum är att nuvarande regering är så pass oduglig att det vore en vinst för Sveriges framtid om de avgick.

Ca 94% respektive 93% röstade mot de gamla kommunisterna och Miljöpartiets politik i Sverige, för att använda deras eget resonemang gentemot andra partier under valnatten. Ändå har dessa två extrempartier fått ett oproportionerligt inflytande över din och min ekonomi, vardag och samhällets alla viktiga områden. Jag varnade personligen kristenheten att rösta på den röd-gröna röran innan valet då jag kände en djup oro inför vad de skulle ställa till med om de kom till makten. Min oro var befogad. De har redan gjort Sverige till åtlöje genom att erkänna terrorister och tillsätta högst suspekta ministrar i regeringen.

Nu vill de låna stora summor pengar för att genomföra sin politik. Politiska beslut som främst bottnar i Vänsterns och Miljöpartiets ideologi, inte den ekonomiska verklighet vi faktiskt lever i. Utöver ny skuldsättning skall denna ideologi finansieras med högre skatter i ett land som redan ligger bland de högst beskattade länderna i världen.

Ur ett andligt och kristet perspektiv bör vi stödja det minst dåliga alternativet att leda landet. Nu har alla inom kristenheten som låtit sig förföras av vänsterblocket facit i hand. Minskade bidrag till kristna organisationer och kyrkor, ökad stöd till blodiga Hamas och Fatah, minskad valfrihet för familjer, företag och individer på flera områden i samhället.  Listan kan göras lång.  Min poäng är – slutar dagens budgetkris med nyval – ta ditt ansvar:

– Rädda Sverige, avsätt regeringen!

Daniel ”My Two Cents” F orslund

=>
20

Ämne: OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle

Nyckelord: , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?