Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Ruben Agnarsson i sitt esse: Artikel om terrordömda samhällstoppar

Give credit where credit is due, brukar amerikanarna säga. Vi har väl mest bråkat med Agnarsson sista åren, men nu måste jag lyfta fram en intressant artikel på tidningen Inblick.

Efter att ha dömts för terrorbrott på 1970-talet för sina planer på att kidnappa justitieminister Anna-Greta Leijon, tillhör flera av de terrordömda i dag den svenska samhällseliten. Få av dem vill prata om sina planer på att genomföra det som kunde ha blivit ett av Sveriges mest spektakulära terrordåd.

Agnarsson har grävt fram vad både dömda och misstänkta gör idag. Vilken makalös karriär dessa vänsterextremister har. Både förvånande och inte förvånande på samma gång, då Sverige har en lång tradition av vänsterinfiltration på höga poster. Som bekant för de flesta vid det här laget har vänsterkrafter länge t.e.x. haft ett kraftfullt grepp om public service och övrig media. Inblicks artikel visar hur de inte stannat där och hur förlåtande Sverige är, bara man håller sig på vänsterkanten i sina åsikter.  MISSA INTE!

Läs denna intressanta artikel här.

/Daniel ’My Two Cents’ F orslund

=>
20

Ämne: INRIKES, Mediebevakning, NYHETER

Nyckelord: , , , , , , , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?