Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Den lömska blottaren Löfven

I veckans artikel på min Facebooksida skrev jag i lördags om Stefan Löfven;
”Han avslöjade vilken monumental avsaknad av politisk ärlighet han själv och hans parti numera besitter”.

Jag grundade detta bl.a. på förra veckans genanta utspel och nya tomma löfte till våra pensionärer på 4 nya blänkande miljarder.

Beakta att han då redan för innevarande år har avsatt över 60 miljarder för att täcka kostnaderna för våra asylsökare. Man behöver inte vara matematiker för att se vilka han tillsammans med sin kommunistkamrat Jonas Sjöstedt och den svekfulla Loppan Lööv prioriterar högst…

Verkligheten och konsekvensen av deras PK-policy är väldig enkel;

Till fattigpensionärerna lovar man 4 nya miljarder i en verbal orgasm i ett välorkestrerat 1:a maj jippo till tonerna och musiken av arbetarrörelsens kampsång Internationalen.
Samtidigt försöker Löfven i stillhet och med krystade skenmanövrar tysta ner att man faktiskt betalar ut över 60 miljarder till asylsökare och invandrare.

Finns det NÅGON som kan förklara rättvisan och förnuftet i detta?

Med stundande val i september, har sedan länge partiernas PR-folk och strategiska konsulter satt tänderna i såväl utformningen av valmanifest som presentationsteknik och exponeringstaktik. Sedan länge har dessa överbetalda konsulter och medietränare redan gjort en osannolik ”Makeover” genom att sminka om allt från afganska män och extremistiska muslimer, till vad politiker och media numera kallar ”Nysvenskar”.

Varför?

Jo, då kan man nämligen fortsätta vägen mot globaliseringskollaps och ekonomiskt haveri genom att motivera att man ju måste tillgodose ”alla svenskar”.
Och ”Nysvenskar är lika mycket svenska som oss”
Själv har jag bott i Sverige i 30 år men aldrig någonsin blivit kallad för ”Nysvensk”.  Jag kallas fortfarande för norrbagge. Utan för den delen att känna mig ”kränkt”.

Men plötsligt så händer det…

När Jimmie Åkesson i söndagens partiledardebatt undrande påtalar att 4 av 5 utländska våldtäktsmän som bor i Sverige slipper utvisning och ställer den självklara frågan;
”Varför ska vi behålla utländska våldtäktsmän i Sverige?” (80 % av utländska våldtäktsmän får alltså stanna kvar i Sverige efter sexuella övergrepp och våldtäkter på svenska kvinnor)

Då blottar sig den lömska Löfven inför hela det svenska folket.
Med en bedrägerivals som saknar motstycke i modern svensk historia.  En offentlig blottning som inga konsulter i Sverige och inget politiskt smink i världen kan dölja eller reparera.
Löfvens sanna bedrägeri, uppsåt och förförelse studsar ut genom TV-rutan. Och de studsar fortfarande runt i tusentals konversationer runt om i landet ett dygn senare.

”Om du nu är så bekymrad för kvinnorna Åkesson, varför vill du försämra löntagarnas ställning på arbetsmarknaden” för att sen avsluta med den bisarra frågan ”Har du inte följt Metoo-debatten?” säger vår statsminister med förakt i rösten och avsky i blicken.

I Bibeln kan man läsa; ”Vad hjärtat är fullt av, det talar munnen.”

Vad Löfvéns hjärta är fullt av blev skrämmande uppenbart i söndagens Agenda.  Socialdemokratiska dinosaurieklyschor är lååångt viktigare än att följa Sveriges lagar och utvisa 80 % utländska manssvin som våldtar och förnedrar våra kvinnor.

Precis så här lite betyder feminism för Löfven och hans självutnämnda ”Världens första feministiska regering.”
Precis såhär lite bryr han sig egentligen.
Precis såhär lömsk är han.

För dessa våldtäktsmän ska ju såklart inte utvisas!
De är ju ”Nysvenskar”. Och svenskar är vi numera allihopa. Förutom jag och alla andra skandinaver. För vi är fortfarande norrbaggar, danskar och finnar…

Runar Sögaard

________________________________________________

Red.anm.:  Debattinlägg publicerat med skribentens godkännande. Tidigare publicerat på Sögaards privata fb-sida.

=>
20

Ämne: OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle

Nyckelord: , ,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Känner du andra som borde läsa detta?