Aletheia — Blogg & Tankesmedja

Tro, politik, mediekritik och samhällsanalyser

Kommentarsregler

Kommentarsregler

§1 Kommentarerna bör vara kopplade till ämnet för bloggposten. Så kallade ’off topic’ kommentarer kan komma att raderas.

§2 Kommentarer som har som huvudsyfte att skapa trafik till annan sida kan komma att raderas. Med detta menas sådana kommentarer som har till huvudsyfte att flytta frågan från Aletheia till annan plats. Att länka sin egen sida är inte fel, men syftet med kommentaren skall inte vara denna länk. Gäller även publicering av ’reklam’ för events eller sammankomster etcetera utan skriftlig tillåtelse.

§3 Kommentarer som har som syfte att förolämpa skribenten kan raderas utan pardon. Håll en vettig samtalston, undvik grovt språk – Personangrepp och grovt nedsättande och/eller rasistiska kommentarer om personer och grupper accepteras inte.

§4 Kommentera endast under ett alias eller namn. Om någon tidigare skrivit under alias och önskar skriva under eget namn, så kontakta bloggpostens författare. Adresser finns högst upp på sidan under respektive namn.

§5 Upprepade brott mot kommentarsreglerna leder till avstängning.

§6 För att kunna kommentera utan moderering krävs en tidigare godkänd kommentar. Därför publiceras inte din första kommentar omedelbart. Någon från bloggen måste först se den för att kunna godkänna den.

§7 Det är ingen mänsklig rättighet att kommentera här, inte heller ingår det i någon slags yttrandefrihet. Om någon av dina kommentarer inte syns så beror det troligen på att något av villkoren ovan inte uppfyllts. I övrigt händer det att kommentarer fastnar av andra skäl, till exempel då de innehåller länkar. (Så kallat spam-filter)

§8 Vi förbehåller oss rätten att använda (citera delar eller i sin helhet) kommentarer fritt i framtida bloggposter med hänvisning till den som skrivit kommentaren.

§9 ”Smygreklam” i form av organisation- eller företagsnamn som signatur är ej tillåtet.

§10 Aletheia.se förbehåller sig rätten att skicka nyhetsbrev eller meddelanden till dig som lämnat en eller flera kommentarer på någon av våra poster. Om du önskar ta bort eller lägga till din e-postadress från vår mailinglista kan du göra det här: http://aletheia.se/newsletter.htm

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial